Hello world

King Jazz


Op zoek naar een live band voor je evenement? Dan ben je hier aan het juiste adres. King Jazz heeft reeds een stevige reputatie opgebouwd als het op live muziek aankomt. Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons terecht.

King Jazz brengt stijlvolle muziek voor iedereen, op elk mogelijk evenement. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht. Van een bedrijfsreceptie, personeelsfeest, klantenevent, beurs tot een babyborrel, tuinfeest, huwelijksviering- of receptie, niets is ons te veel! Bekijk gerust enkele foto's en getuigenissen bij "referenties" om te zien waar wij zoal hebben uitgehangen en hoe we hebben meegewerkt om van een evenement een topevenement te maken.


We spelen een luchtige mix van zeer toegankelijkejazz- & popmuziek, zowel covers als eigen nummers. Ideaal als achtergrondband of als warming-up van de DJ. Eerder op zoek naar een band die op de voorgrond treedt en voor ambiance in de keet zorgt, maar toch een swingende jazzy vibe heeft? Kijk dan even naar Sugar en Spice, de grote ambiance, funky, coverband, broer van King Jazz


"King Jazz leverde een topprestatie en in geen tijd kregen ze de talrijke aanwezigheden aan het swingen"


Knokke Heist Nieuws


"We hebben genoten van King Jazz!

Fantastische band, vriendelijke mensen die er geen probleem mee hadden om een kwartiertje langer te spelen aangezien de receptie een kwartiertje later was begonnen!

 

Goeie vlotte service met een gesmaakt resultaat!"


Stad Torhout

TIP: COMBINATIE


Wil je na de receptie graag meer ambiance, boek dan in combinatie met Sugar & Spice, de grote broer van King Jazz. Onze muzikanten passen zich moeiteloos aan aan jouw event!

Channel Awards - Brussel - La Terrasse du Zoute, Nacht van't Zoute - The Memlinc Knokke - Marriott Courtyard hotel(s), Parijs - Studio Essevee, Zulte-Waregem - Booking.com -... 


"Smooth Jazz, a little touch of Pop, great atmosphere."

#jazz #corporate #receptie #opluistering #swing #...

BOEK KING JAZZ NU !

Of vraag extra info aan

Hello world
 
 
 
 
 
Ja, wij hebben al een firma.
Nee, wij zouden graag meer info krijgen hierover.