FEAF

For Each, A Flower


Het Gentse coverduo For Each, a Flower neemt je mee op een nostalgische rit van grote classics tot hedendaagse pop. Elien (zang) en Robbe (gitaar ) blazen hun eigenheid in herkenbare hits van Johnny Cash, Fleetwood Mac, Sade tot zelfs Harry Styles , Billie Eilish en Dua Lipa. Muziek voor zowel jong als oud.


Sinds maart 2020, jawel, het begin van de corona-crisis, startten Robbe Malschaert (gitaar ) en Elien Lauwers (oud-leerling, zang) hun eigen coverband.


Genoeg tijd om verschillende grote hits onder de loep te nemen en eigenheid in herkenbare hits te blazen. In 2021 gingen ze zelfs op tournée in Frankrijk waar ze op 7 verschillende locaties mochten spelen. Dit in Chambre d'Hôtes , hotel s en gezellige caféetjes . Eind 2021 en 20222 mochten ze de Kerst Soirée voorzien van muziek in Van Der Valk Gent, evengoed vierden ze samen met de hotelgasten de overgang van oud naar nieuw. Ze kregen er een staande ovatie van zo'n 400 dinerende gasten.


De zomer van 2022 was voor hen bijzonder druk. Uitgestelde trouwfeesten zorgen voor een drukke agenda, maar evengoed speelden ze begin dit jaar reeds enkele shows in de pop-up wijnbar van Kursaal Oostende, speelden ze op lentefeesten, openingen van nieuwe zaken en kan je hen terugvinden op een house-warming.


Het koppel vindt het heerlijk om recepties te voorzien van live muziek voor zowel jong als
oud. Ze willen voor elk wat wils én ook, verzoekjes zijn steeds welkom.


Van Der Valk Gent, Chambre d'Hôtes Frankrijk, Kursaal Oostende, huwelijken, vernissages, etc.

VIDEO

#akoestisch #coverduo #recepties #corporate #opmaat

BOEK FOR EACH, A FLOWER NU !

Of vraag extra info aan

Hello world
 
 
 
 
 
Ja, wij hebben al een firma.
Nee, wij zouden graag meer info krijgen hierover.